Για τους χρήστες του GMAIL

gmail icon transparent 7313Επειδή κάποιες φορές έχει παρατηρηθεί το Gmail να μετακινεί κάποια email στις καρτέλες "Κοινωνικά" και "Προσφορές" με αποτέλεσμα να μην φαίνονται στην "Κύρια" καρτέλα, θεώρησα σκόπιμο να σας στείλω κάποιες οδηγίες έτσι ώστε από εδώ και πέρα όλα τα email που σας αποστέλονται από το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. να εμφανίζονται απευθείας στην "Κύρια" καρτέλα. Φυσικά, η διαδικασία είναι ίδια και για οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση αποστολέα καταχωρείται σε μία από τις παραπάνω καρτέλες και θέλετε στο εξής να λαμβάνετε τα email που σας αποστέλονται από αυτήν στην "Κύρια" καρτέλα.
Να σημειώσω εδώ ότι πολλές φορές τα email από κάποιο αποστολέα εμφανίζονται κανονικά (στην "Κύρια" καρτέλα)  και μόνο μερικά καταλήγουν στις άλλες καρτέλες. Οπότε, ρίξτε μια ματιά και σε αυτές μήπως κάποια σας ξέφυγαν.

1. Κάνουμε κλικ πάνω στο email που θέλουμε να μετακινήσουμε και βρίσκεται σε λάθος καρτέλα και χωρίς να αφήοσυμε το πλήκτρο του ποντικιού το σύρουμε και το αφήνουμε στην καρτέλα "Κύρια".

2. Θα εμφανισθεί το μήνυμα που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. Απλά κάντε κλικ στο "Ναι" και στο εξής όλα τα email από τον αποστολέα του μηνύματος που επιλέξατε θα καταχωρίζονται στην "Κύρια" καρτέλα.


Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.