Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Θα σας αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Μόλις λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης, θα μπορέσετε να επιλέξετε νέο κωδικό για το λογαριασμό σας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες»

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήσεων υποψηφίων για τον 1ο Κύκλο Σπουδών του επανιδρυθέντος (ΦΕΚ 1204 23-06-2018) Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες» θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 στην ιστοσελίδα του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δ.Π.Θ. (https://bscc.duth.gr/) και στην ιστοσελίδα του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. (http://dddpms.bscc.duth.gr/). Η υποβολή των φακέλων υποψηφιότητας θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου. Τα κριτήρια επιλογής αναφέρονται στον Κανονισμό του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ., ο οποίος αναμένεται να δημοσιευτεί σε Φ.Ε.Κ. και θα αναρτηθεί στις προαναφερθείσες ιστοσελίδες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της ανακοίνωσης για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018.

Η Δ/ντρια του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ.
Καθηγήτρια Μαρία Δημάση